Despre MIREA & PERNEU

Despre

MIREA & PERNEU pune la dispozitia clientilor servicii specializate de inchiriere utilaje si echipamente de constructii, fiind un partener de incredere pe piata constructiilor civile, industriale si edilitare. Firma se afla intr-o permanenta evolutie, reusind sa imbine traditia cu noile tehnologii, livrand servicii de calitate cu ajutorul echipei formata din oameni experimentati, profesionisti.

agregate resita

Peste 13 ani de experiență în domeniul închirierii utilajelor!

MIREA & PERNEU ofera consultanta in administrarea si incadrarea utilajelor inchiriate conform fiecarei lucrari, in ceea ce priveste timpul, energia utilizata si resursele implicate. Gama de utilaje oferita de MIREA & PERNEU este variata, iar perioada de inchiriere a echipamentelor este flexibila.

Cu ajutorul utilajelor puse spre inchiriere se pot realiza lucrari de terasamente, excavatii, fundatii, nivelari, excavatii lacuri. MIREA & PERNEU ofera de asemenea si servicii de transport a utilajelor inchiriate si in afara orasului, deoarece beneficiaza de mijloacele de transport necesare pentru a realiza acest lucru in cel mai scurt timp si cu costuri optime.

inchirieri utilaje

Închirieri Utilaje

Excavatoare, Buldoexcavatoare, Motocompresor, Cilindru Compactor.

agregate resita

Agregate

Agregate Cariera Calcar si Granit, Balastiera, Zgura Procesata

Inchirieri

Autobasculante, Autotrailer

Servicii

Dezapezire, Inchirieri Platforme, Transport Agregate Balastiera, Executari Platforme, Fundatii, Rigole, Terasamente Drumuri, Drumuri Agricole

Oferim Cele Mai Bune Servicii

Ne Poti Contacta Telefonic